Tisdag på morgon-kvisten

Nu på morgon kvisten tänkte jag berätta hur min tisdag kommer se ut. Först och främst så ska jag göra mig klar för skolan, har frukost och lite sådant kvar. '=) SKolan börjar därefter 8.25 till 14.10. Efter skolan ska jag hem och äta sedan gå en runda med mina busiga hundar. När klockan börjar närma sig halv 4 slutar Amanda och då ska familjen in till malmö. Jag vet inte vart det blir i malmö, men det blir kanske entre för där har ingen i familjen varit förutom Amanda. Det känns som om jag inte kommer hitta något men jag ska se om jag hittar någon fin klänning till trycket.
Nu ska jag äta frukost, pupuss hejdå♥

"Någon dag kommer det komma några bilder på lille-man sen i lördes och söndes tror jag."
Vill bara lägga in bilder på valparna för jag saknar dem så mkt, det blev toomt när alla stack i söndags. Men tyvärr så har jag så mkt att göra så det är dåligtmed tid för att lägga in bilder men jag ska försöka någon dag dem närmaste dagarna. ♥


LÖRdes

Idag är det måndag men tänkte lägga in lite bilder och kanske berätta lite sen helgen. Som sagt åkte ju Klara i torsdes :(
I fredes åkte ingen men i lördes åkte 3 stycken. Den första var Pinglan som kom runt 10 tiden på morgonen, tror jag. Redan innan var jag och Amandaa i full rolle med henne för hon skulle bli tröttare så det skulle vara lättare på vägen hem. För hon har cirka 2 timmars bilfärd hem.
Vid runt 9 tiden på morgonen duschades Pinglan. Jag kommer faktiskt inte ihåg hur hon reagerade men antingen var det som alla andra. Asså det gick bra men var lite nyfikna och nervösa över vad det var. Eller så var hon jätte duktig liksom Klara och tyckte det var skönt.

Det blev ingen bra bild på Pinglan i duschen,
fick inte fota henne heller så ville inte vara taskig. xD
 

Sedan kommer det nog en eller två bilder på Pinglan innan hennes nya familj kom...


Såååklart mysa med min äälskling innan hon skulle "hem" <3<3



Pinglan som springer runt och skuttar runt i min
säng, det var inte lika roligt sen när hon kissade i sängen.



Du är sööt Pinglan,..
Kommer nog några fler.







You are beutiful <3



You are wonderfull, and
thats because I love you<3



Innan Pinglans nya familj kommit skulle jag gå koppel i gatan med henne för att möta familjen. Amanda följde även med, vi gick till förenings huset för att möta dem men när vi stått där ett tag och dem inte synts till gick vi tillbaka igen. Dåå visa det sig att dem var redan hemma. Hha :)
På vägen hem tappade jag kameran så den funkade inte mer, det fanns några stunder precis innan pinglan skulle åka då jag hade viljat fota men det gick inte. Bland annat när vi gjorde en fin "korg" av en kartong som dem kunde ha i bilen på vägen hem.
....
 Jag hoppades bilfärden gick bra frästen. Pinglan klarade nog det galant, hon är en fiiin flicka. Och har fått en jätte fin famij, så glad över det. <3<3<3
---------------------------------------------------

När Pinglan åkt var det Veras tur att bli hämtad. Hon kom vid 14.00 och en stund där innan hade Vera varit i duschen. Liksom Dino så kommer pappa se Vera jätte ofta. Pappa kör soppebilen hos henne varannan vecka så då kommer han säkert att träffa henne. Exempel idag är det måndag och pappa tömmde sopperna hos Vera. Vera hade det bra, hennes halvbror/syster hade morrat åt henne lite men det är sådant som händer i början. Veras ägare har även en katt som fnyser när Vera närmar sig men det är något som går över om några dagar.
Vera är jätte fin, fått ett bra hem på landet och kommer bli en suverän mamma så småningom. =)<3

Bilder innan Vera åkte:




VERA







Därefter åkte Vera.<3<3<3<3<3
FIn tööss
--------------------------------------------------------

Vid fyra tiden var det tags att hämta Siggi. (L)
Kameran funkade igen men hade inte så bra batteri. Så det blev snålt med bilder.
Innan Siggi blev hämtad så blev han badad. Han var jätte duktig och satt fint när vi skulle torka honom.



Det blev tyvär bara en bild sedan dog kameran. Fick ladda den men den hann inte bli laddad igen innan dem stukit. Vill säga att jag även är glad över Siggi. Han hamnade hos jätte snälla danska människor, som kommer ta väll hand om honom. Pusspuss på diiig Siggi.
.----------------------------------------------------

Det var det mesta i lördes. De hände lite till bland annat att jag hade picknich utan fika och så men det får jag ta imorgon förhoppningsviss för nu är klockan ätt mkt och jag ska ner och äta för magen kurar. Därefter ska jag duscha och sedan lägga mig , kanske startas tv men jag vet inte. PUss och dröm söött  =) ♥

Klara i torsdes

Jag glömde lägga in några fina bilder på Klara strax innan hon skulle hem. Hon hade varit uppe och busat länge. Så vilken sekund kunde hon somna på. Hon sittade då i trädgården en väldigt mysig plats. Lite bilder på det.

   
  MysPYs på Klara!<3

Åker imorgon.

3 stycken valpar åker imorgon.
Det lär bli tomt och som vanligt jobbigt. Det känns som det känner bli jobbigast för Pinglan för det är en liten längre bit bort men endå svårt för Siggi och Vera. Pappa kör soper hos VEra så heenne kommer han hon träffa mkt. Så då får han meddela. Det kommer bli svårt att lämna Siggi och Pinglan då.<3


SIGGI

Skrev fel på zIgge innan. Stavnng är SIGGI♥
Märkt på ryggen (gumpen)

Jätte duktig på att gå i koppel och den lättaste att ta på koppel idag. Kommer sakna dig Siggi!<3
Många pussaar och krammar.. =)


Torsdagen, Missing klara

Torsdagen
Lite innan i 6 duschade pappa Klara. Jag torkade henne torr, med en nallepuh handduk och med hjälp av en fön. Klara blev i stort sätt snus torr. Därefter myste jag med henne och fotade lite. Vi var uppe i min säng, som Klara tyckte var väldigt skön. I min säng jagade hon sin svans och mky annat.





Hon sträker sig i min säng ,Busse ♥



 Lust-kurre!<3



Fin bild"<3


 
 
Efter att Klara duschat och torkat, myst med mig så fick hon leka en sista gång med sina syskon som barn.  Hon fick även smutsa ner sig lite.











             Saknar dig, Klara!♥

2 månader

Det hade hänt en gång innan, hemma i huset men denna gången var det på djursjuk huset i Malmö. Kasey föde fram fina begåvande valpar. Egentligen 9 st men bara 8 stycken som klarade sig. Den ena hade hål i munnen vilket gjorde att den inte kunde äta själv. Väldigt tråkigt men för valpens bästa fick den avlivas. Det var den 25 februari 2009 en orolig skoldag för mig, under hela natten hade det inte gått att få tag på mamma och pappa som var på djur sjukhuset. Det var en onsdag och jag slutade rätt så "tidigt" kvart i 2 ungefär. Med eld i gumpen och jag var hemma 5 i två.

Spänningen var hög.Jag sprang in i köket eftersom jag förstod att valparna låg där. Det första ordet som kom ut från mig var aauuå, en brun och 7 svarta. Dem var så små, man kunde hålla dem med en hand. Dem liknade som råtter, deras huvud var så intryckta och dem " jammade" efter mat från Kasey. Sen dess vaktade man dem stup i kvarten. Blicken kunde inte släppas. Jag såg hur dem växte som trä, hur deras ansikten började forma sig uttåt och när ögonen började öppna sig.

Varje gång man skulle titta till valparna fästes den första blicken på den bruna, den skiljdes sig från alla andra. Såklart var där busiga svara som gjorde att man tittade där med men det första man gjorde det var att räkna så att där var 8 stycken. Den första man då började räkna på var den bruna för där fästes blicken. Valparna blev äldre och dagarna sprang bara förbi, snart hade det gått 6 veckor. Det började bli lagom att släppa ut dem. Fortfarande fästes alltid blicken på något som var ovanligare, den bruna. 8 veckor gick så snabbt, dem var så fina och stora med.

I onsdes var valparna 8 veckor gamla, det var tid att lämna dem. Det har varit en fin tid och jätte roligt. Dem är så stora men endå små , hade kunnat mysa med den hela tiden ( fast dem vill inte sitta stilla) . På onsdagen lämnades 2 stycken, det blev jätte tomt. Dagen därpå var det tid att lämna fler, bland annat klara. Det var så hemskt pinsamt för att jag kunde inte hjälpa det men jag började stört gråta när hon skulle gå. Det är svårt att lämna dem, det är väldigt lätt att fästa sig vid alla valparna. Alla är lika söta och goa. Men tur bor klara ganska nära här med. I svedala, hon ska nog också vara på hoses jobb sen och då kan man sticka till affären och träffa henne. VAD roligt.

Egentligen så vet jag inte varför jag började gråta, alla valparna har kommit eller kommer komma till jätte fina människor. Dem kommer verkligen göra allt för valparna och det är jag glad för. Jag vill deras bästa. Hoppas också att få träffa dem så mkt som möjligt.


fredag

Det blev inte att jag gick med EN valp utan jag gick med alla 4, som är kvar. Jag började med att släppa ut alla valparna i trädgården. I trädgården kallade jag länge på Pinglan. Men hon hörde eller regerade inte, så jag gick med Vera istället. Jag började med att gå med vera, upptäckte att hon är full med energi. Vi sprang fram och tillbaka på gatan framför Algot och kasey som var på framsidan så det märktes att dem blev aviis. Efter ett par fram och tillbaka övningar så bytade jag Vera till lila. Lila var lite segare, hon ville lukta på marken och allt annat. Men det gick endå bra. Nästa hund var Ziggi som också var jätte duktig. Kissade vid lekplatsen och allt. (Y) Sista valpen var Pinglan. Jag tog henne när hon typ halvsov. Det var jätte bra, upptäckte jag. För det var dubbels så lättare att sätta på kopplet, sedan så var hon så trött och precis vaknat att hon gick fot ( intill mitt ben) . Det var jätte roligt att hon gick så bra för förra gången var hon så jäkla envis :D. Nu var hon jätte duktig och inte alls envis. Vi sprang även ett halv varv med korta mellanrum runt lekan. Hon fick även se när pappa och mamam backade ut raggarbilen för dem skulle köra en liten runda. Det tyckte hon var spännande. Jag vet inte när jag kommer lägga in bilder sen igår men det blir iallafall inga bilder sen idag (sorry). Amanda min syrra, har kameran och har varit borta hela dagen så har inta kunnat fota. Hade kunnat fota med mobilen och så med det blen så besvärligt. Dem mår jätte bra iallfall. Saknar er jätte mkt(L) Vill jätte gärna träffa er imorgon men det jag vill inte att dem ska hem :( :) <3

gå en runda

Hade tänkt att gå en runda med en av valparna nu.. Puss hejdå<3

Fredag, nyss hem kommen

Har nyss kommit hem från malmö mit pappa. Köpte byxor och vantar för att åka lite säkrare på pappa. Fattas bara skor, jacka, ryggskydd osv. Det är mkt man behöver köpa innan man sitter något så säkert på en motercykel. FÅr väl köpa efter hand. Sitter fortfarnade vid lapptoppen så kan inte lägga in några bilder sen igår. Något annat jag kan skriva är min mail adress eller msn. Skulle varit roligt att skriva lite mail då och då. Gör redan det med Andreas, Dinos ägare. Det är jätte roligt. Sedan har jag även fått reda på att det går bra för Bubba och Klara också, som jag är väldigt glad över. Jag tror säkert alla mår bra och det är greet. För här hemma må alla också super bra. Dem får springa upp mkt oftaare nu, nästan hela tiden faktiskt. Varje gång dem släpps ut så kissar och meddetsamma med. Det är jätteeroligt. Som sagt har pappa vissa är eras mailadresser men vill inte sno dem och lägga till, om ni inte vill eller något sådant kanske. Men jag tycker det skulle varit jätte roligt om vi hade kunnat skriva mail till varandra. Skicka bilder lite då och då kasnke ;P Pysspyss!<3 [email protected]

Fredag

För tillfället sitter jag med min bärbara dator i knäet och tittar på mtv.  Tittade nyss på 7:An där det handlade om en man på 200 kg som hade fått feber, legat i koma osv. Så handlade det om att utreda vad han hade för sjukdom, det visade sig sedan att han hade lungcanser. Trots han aldrig rökt... =)

Hihi, när jag får tid ska jag lägga in bilder sen igår. Klara åkte nämligen hem och jag skämmdes för jag började gråta. ( sorry) Men det är inte så lätt. Det skrives nog mer om det vid ett senare tillfälle. Pappa snackar nu om attt sticka till malmö och kolla i den affären där det är mc kläder. Så jag ska följa med hade jag tänkt.
Pyss så länge!<3 :)


Torsdag

Snart börjar skolan , det är torsdag och torsdagar är inga roliga dagar. FÖr det första så har vi nationella matte idag där jag känner mig väldigt nervös. Det pirrar i migen men som sagt man kan inte göra mer än sitt bästa. Vi hoppas på det bästa iallafall. Sedan är det även en torsdag vilket betyder att vi har bara 5 minuters raster mellan varje lektion och sedan är dagen rätt så lång också.

Jag måste snart stänga av datan för jag har rätt så mycket kvar att göra. 10 över ska jag träffa flodhäst vid trädet,, innan dess måste jag även kolla ngt på google och mer..
Vid två tiden idag hämtas Wille :(
Så jag måste även säga hejdå till honom, har suttit med honom halva morgonen men vill säga hejdå igen.
 KOMMER SAKNA DIG WILLE!♥

Vi höres lite senare för nu måste jag gå..:)


Dino och dem andra.

Det kändes bra. Trots Dino bor nära så var det lite svårt att lämna honom men inte lika joibbigt som det var med Bubba. Bubba bor i malmö så det är inte lika lätt att ses. Jag vet nu att jag får träffa Dino när som helst xD

Fick även deras mail adress så man kan skicka bilder.. Hihi!
Sedan när Dino blivit ungefär lika stor som Algot blir dem bästa lekiskompisar ;)

6 valpar återstår och det kommer bli dubbelt så jobbigt. Imorgon hämtas ytterligen 2 stycken, en vid 12 och sedan en på kvällen. Alltså efter imorgon har vi bara 4 kvar..... :'(

Lite bilder på Dino innan han åkte hem och sedan bilder på dem andra sockertopparna ...<3<3<3<3<33<3

↓kommer en bild på Dino när han nyss badat. Jag gillar inte att se när ögonen ser så hängiga ut för det liknar som dem är ledsna men det är bara för att dem har så mkt skin.
 
 = För fin..!
Sedan fönade , torkade jag honom torr.



Sedan kom min familj och vi lekte jätte mkt till jag blev trött. Jag fick även ett jätte fint halsband, reflex halsband. Jag blev så trött att jag inte ens kunde hålla ögonen öppna. Jag somnade!♥



Det kändes lite annurlunda att ha halsband på sig så det kliade.



Bland alla skor, somnade jag..!<3

Därefter var min nya familj redo att sticka. Så dem bar ut mig för dem ville att jag skulle kissa men nej, det ville inte jag.. =)


Lite bilder på dem andra valparna,, ↓

   
  

När nästa hämtar imorgon kommer jag vara i skolan så jag får säga adjö ikväll.. + imorgon bitty..
Det blir inga bilder på Wille innan om inte pappa skulle "råka" fota..!<3

Vi höres imorgon!<3



6 stycken

- Vi var från början 8 därefter 7 och nu 6 ...


Tjugotvå



Uppblöttad mat, MUMS

Varför är maten uppblötad?
Jag är inte säker men jag tror det är för att maten den sväller. Då är det bättre att maten sväller innan dem äter maten, i stället för att maten ska svälla upp i magen. Imed deras tarmar är så små så är det inte bra om det sväller i magen. Så då är det bättre om valparna äter maten när den är uppblötad.
Men när valparna börjar bli större så har tarmarna också blivit större. Då klarar dem att äta torrfoder som dem kommer göra senare. =)
↑ Har jag bara skrivit vad jag tror.



   
  
  



 Två typer som hemskt gärna hade viljat smaka!♥

 



Nu är klockan tio över 4 och jag ska äta, sedan mysa med Dino och säga adjö =) ♥
Dinos familj kommer sen klockan 5 :)

den tjugoandra april

Jag var hemma ca tio i två efter en onsdags skoledag. Hade hoppats på att Anna och Tim fortfaarande var kvar hemma men det är ju såklart att man sticker hem direkt efter alla papper och så. Så jag visste nästan att dem inte skulle vara hemma men drömma kan man ju alltid. När jag kom hem räknade jag valparna ( 1,2,3..5,6,7 ) En fattades .. Jo, Bubba.
Efter hela 8 veckors uppfostran var det tid för Bubba att lämna ooss. Fina och super roliga minnen.  Bubban, min riktigt mulliga pojke..♥
Hihi, pappa sa även att dem skulle försöka skicka bilder eller något, vilket är SUPER roligt. (Y) Det skulle varit roligt att se bilder lite då och då. =) ♥

Om ca: 1 och en halv timme hämtas Dino :(
Alla bara försvinner vilket är jätte hemskt. Det var nog endå bra att jag inte var hemma när Bubba lämnades för det är så svårt att hålla tårarna. Men jag kommer nog antagligen göra som jag gjorde förra gången vi lämnade bort valparna.
Typ försöka hålla inne tårarna, gå bort om dem kommer och gråta efteråt.. 

Släppte även ut valparna efter skolan. Lite bilder kommer nu. ↓

   
 
                        Bara sju stycken..

 

 WOow, Klara!
SNYGGING!



 Sedan fick dem även äta =)


HEjdå!

Idag är det onsdag och jag känner mig en anning stressad. Det får bli ett kort inlägg för jag måste snart sticka till skola. Igår var det iallafall tisdag och jag krammade och pussade Dino och Bubba väldigt mkt, speciellt Bubba. PÅ kvällen gick jag även en runda ( 15 m) till den närmaaste lekan med Pinglan. Ps. Pinglan var envis, hon ville inte åt det håller som jag ville så jag fick bära henne lite då och då. hahha, en bestämd och jäkligt fin pingla.

När jag kommit tillbaka från promenade gick jag på toa och sedan gick jag och pappa med sammanlagt 3 valpar. Vi gick med Dino, bubba och en annan. Dels för att Dino och BUbba skulle hem imorgon.

Menmen.. nu börjar klockan bli mkt, jag gick upp tidigt i morse för att säga hejdå till Bubba. Imed jag är i skolan och kommer inte få se henne när hon hämtas. Men hoppas vi höres och ses då och då. ♥ Det är så svårt att lägga dem,,dem sover nu men Bubba måste endå få en puss aldelles strax då jag sticker.

Jag hann bara ta 3 dåliga bilder igår för att kameran hade inget batteri. :(
PUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS'

  

HEjdå BUBBA.<3
(Dino får jag säga hejdå till sen. Nu måste jag gå ner PYSS)


Dagens.

Jaaaag snabbade mig som tusan efter skolan idag, men endå lyckades jag inte. Vettan (som pappa kallar det), vetrinären hade redan stuckit. Som sagt vetrinärerna har varit här idag och chip märkt valparna.  Sedan något annat också, har jag för mig. Dem har så klart även kollat så att valparna mår bra. Till slut skrevs papper på och lite så. 
När jag kom hem tittade jag på papperen. Det var strålande resultat. Det står på alla "friska pigga välskötta valpar ". Det är något som är jätte roligt. Jag fotade lite delar av det som står på papperna.... Bilderna kommer strax ↓ =)

I stort sätt så har valparna varit ute hela dagen. Jag kom hem vid runt halv 4 tiden, släppte ut dem och efter 15 minuter hämtade jag en stor filt som jag lagde mig på. Dock fick jag inte ha filten ifred men det gjorde inget för jag hade endååå tänkt att dela med mig. På filten myste jag med den vaaalp som kom, det blev lite olika. :)
 Jag fick sedan ett samtal vid halv 5, det var flodhäst<3. Hon frågade om vi skulle till stan en stund, och det gick väl bra så jag. Så runt 20 i var jag i stan med henne. Kom sedan hem igen vid halv 6 då jag tror valparna varit inne i ca: 30 minuter.

Middagen stod serverad på bordet när jag var hemma. Det blev steck och potatisgratäng osv, mumsigtmumsigt. Efter att ätit både en suverän måltid och efterrrätt började jag och pappa fundera på att köra en runda med valparna. Det blev av ca en halv timme efter, när valparna fått vila liten stund till osv.
4 och 4 åkte dem i en hundburr som stod längs bak i bilen. Någon bild kommer nog. Vi hade sättit in 3 stycken valpar i burren och jag skulle hämta den sista + kameran, pappa började backa ut bilen ur kauporten och jag fick hålla den sista valpen i famnen. Det var Bubba som jag höll, hon var såå duktig. Hon öppnade inte ens munnen, hon var jätte duktig och pussade mig hela tiden.
När vi kom hem lämnade vi av alla fyra hundarna som varit ute och kört ,hämtade dem andra. Denna gången valde jag att hålla Pinglan i famnen. Pinglan är bland annat en tik som ska köra rätt så långt. JAg ville därför prova olika möjligheter för henne så hon kunde vänja sig lite. För att underlätta för Klara som ska hålla sin söta valp, pinglan på vägen hem. Dels så höll jag henne i famnen men även fick Pinglan vara på golvet en liten plutte stund. Det blir kanske jobbigt för Klara att hålla Pinglan i famnen hela vägen hem därför skulle det kanske varit bra att vänja Pinglan att vara på golvet. Jag blev själv helt förvånad över Pinglan, för det vara bara hon och Bubba som jag höll men Pinglan var så nyfiken. Hon var inte ett dugg bilrädd eller åksjuk när jag höll henne. Bilresan hem för bland annat Pinglan tror jag kommer gå jätte bra. Ett bra exmpel som jag nog hade gjort är att kanske ta med en korg eller något som man kan lägga på golvet, ifall det började bli tugnt i famnen så hade man kunnat lägga ner henne i korgen. Hon hade nog kännt sig trygg där med imed det blir så mysigt och trångt då.

Det är nu bara 2 dagar kvar och jag längtar verkligen inte till onsdag då vissa redan hämtas :'( ....
Exempel nackmärkt, Bubba och huvudmärkt som ska heta Dino. ♥ Något som är possitivt är att huvudmärkt bor ganska så nära så förhopningsvis kanske vi stöts på och kan leka med varandra. Sedan hoppas jag att jag får träffa alla andra också någon dag.<3
Nu ska jag lägga in bilder sen idag.↓







< 3 bilder sedan kollade jag på lappparna från vettan. ↓


FRISKA PIGGA VÄLSKÖTTA VALPAR ♥


























            Kaseys och Harrys stamtavla.
+

 Lite delar av papper, lättare när ni ser dem själva.

































Det var denna tunneln jag snackade om igår. Fast idag var den inte rak utan som ett U.
Alla sprang igenom den igår, kunde inte ha den framme den förlänge för dem bet isönder den (synd inte påbilden så här långt ifrån ). Idag hade jag filt och tunneln så dem det gick väldigt bra, dem var inte så intresserade om tunneln när dem hade filten.

´
 Men lite var dem...







För en gångs skull så fick jag filten något så rak.









Sedan åkte vi i bilen, BUBBA!<3






Nästa omgång, Pinglan på golvet.




 
Tvillingar?
Nu är klockan väldigt mkt och jag orkar inte ens ha mina ögon öppna. Vi får höres imorgon, nu ska jag lägga mig i sängen ( inte för jag kommer somna för jag är nog för över trött nu men ..), ska försöka sova. Puspuss på er, NATTINATTI


Stort smaile.

Det med den stora trädgården sket sig.. :(  Det låg mer jobb bakom sig än jag trodde. Mamma håller på att plantera blommer och sedan är där massor av saker..

Det fick bli på framsidan istället. Jag tog endå fram "tunneln" och valparna blev jätte glada. Tyvär kunde jag inte fota för jag hade fullt upp med att passa dem så dem inte bett i sönder den helt. Har massor av hål i den nu men hade jag släppt dem för mycket så hade den inte varit hel ens. :)

Rummet har tagit flera timmar men det lönade sig. Det har varit stor städning + moblering om xD
Får se om jag trivs med rummet så här nu.

Vill bara säga att det är JÄÄTTE roligt, sitter här med ett jätte stort smaile på läpparna över att läsa kommentarerna. Dem är jätte fina och det är roligt när ni kommenterar. Det kommer bli svårt för mig att lämna valparna men jag vet att dem kommer få det bra hos er. Vi ses till veckan! =) 

:)

Orkar inte med rummet nu, jag fixar istället det med trädgården"
haj så länge!<3


Minidata

Just de, Josefinaste sa även innan att bloggdator kunde menas med minidator.. =)
Mini-dator, sådan som jag ville ha innan. Dem verkar roliga, men man kan nog inte lägga in så mycket i dem. =)
Nu nöjder jag mig med min stora bärbara dator.


Städa rummet nu! :/

Nu ska jag städa min rum lite och sedan vet jag PRECIS vad jag ska göra!

Hihihi, ska jag säga?
Jag ska leta upp vår "tunnel" till algot och kasey, om jag hittar den så ska jag lägga den på baksidan. Och sedan ska jag släppa ut hundarna på baksidan. Valparna kommer vara överlyckliga för dem har inte varit ute där innan. Vår baksida är rätt så stor för dem små liven.♥ Hihi
Så ska dem få springa där och ville dem så får dem springa i tunneln. Jag tror bara det finns ett problem.... Hur jag ska få ut dem där, för genom uterummet så kommer nog alla stanna. Eller så får jag bygga en stig i uterummet...
Jag hittar på något och så fotar jag kanske. Men nu åter till rummet. Ska städa en stund, plocka undan lite och sedan dammsuga så räcker det.

18:e <3

♥Ledsen om bilder kommer i lite fel ordning eller ni redan sett dem för jag lägger bara inte nu..!




            Dem är inte alltid snälla mot varandra xD





 hhihhi<3<3<3<3<3<3<3<3<3



EXTREMT SÖT BILD!


 Lilamärkt?
Vera?



Dino & jag!



 Fast ni inte ser mig, så är vi lika!<3






        Hahha


En fin bild på mamma kasey!<3



Tittar ni på?

+

Hahha, vilken spetsig svans du har, clara =)



 ♥Bubba och Dino ♥



Tuffa gänget..





Tänk inte tanken att hoppa upp där, Bubba..



Vilken duktig snygging"





Vad tittar ni på? <3
Den snygga fotograften (jag) eller? (A) hihi



Jag och Dino



Dino!<3



Ännu jag och en snygging, vi hittade ett tugg ben i min säng.♥



Sedan släppte vi ut alla valparna i halen och försökte
få lite lukt i deras snuttifiltar<3



Myss-PYss





Storebror var även och lekte med dem en plyttestund. Vi tyckte det var roligt
för han sprang och gömde flitarna. På bilden försöker han försiktet ta filten
medans en valp stå halvt på den.♥



Yes, jag har fått ännu en filt / Algot ♥



Haha, snart har jag en till! / Algot





MYSSS

Det var några bilder, tror alla bilderna är sen

=)

Kom nyss hem efter en runda till biltema mit mammi, pappi♥
Inget intressant inköptes, lite kompostgaller och saker till den vita bilden osv.=)

Nu ska jag se om jag kan försöka lägger in lite bilder på valparna. Jag tittade nyss bland mina bilder och det ser ut som jag kan lägga in fler än 2 iallfall.. =) Bilder på mig och Dino kommer även komma.

biltema

Men näe, nu säger pappa att han ska till biltema där jag vill följa med ... Jag måste snabbt göra mig klar och sedan äta frukost, vi höres senare. mina kära läsare ♥
Många pussar och krammar från mig.


..

Jag vet inte riktigt vad bloggdator menas med men jag tror det menas med en dator där man kan blogga på eller?
Man kan blogga på exakt alla datorer, man måste bara ha en blogg och blogga på. Skulle man köpa en dator för att blogga tror jag det skulle vara bra med en dator som har stort minne, asså så att man kan lägga in bilder på datan och sedan när man ska blogga kan man bara leta efter en bild och lägga upp. Men för att blogga behöver man inte lägga in bilder, man behöver bara skriva, eller bara lägga in bilder om man vill det.

För att blogga kan jag exemel: skriva en text och sedan logga in på en annan dator som har bilder och lägga in en bild på den texten som jag skrev på innan. SÅ man behöver heller inte ha en dator med stor minne för att lägga in bilder. Men det skulle underlätta om man hade några bilder på datan ....  =)<3 


Söndags morgon

Det känns som om jag har mycket att göra idag. Jag tänkte då försöka klä på mig och börja med sakerna med detsamma. Men så blev det inte. Än så länge har jag bara fått på mig byxorna. Bland annat några saker jag har att göra idag är att lägga in bilder på valparna. Kanske fota fler osv.
Sedan att städa mitt rum som skulle ha varit städat för flera dagar sedan..

Det är söndag idag och klockan är strax lite över tio. Jag sitter här, halv färdig men kommer nog göra mig i ordning efter hand. Jag ska försöka lägga in bilder på dem dagarna jag inte lagt in här. Vi tog bland annat två fina bilder på lila märkt härom dan,  en när jag håller lila,fast har en kudde för huvudet så jag inte syns och en annan. Vi tog en fin bild på lila märkt och så satte vi in det som en annorns på blocket för lila märkt är kvar. Än har vi inte fått såld lila märkt men det har varit några som ringt och sagt att dem har inte semester förrän till midsommar, så om dem kan hämta den då. Men vi har då sagt att vi försöker att bli av med den så snabbt så möjligt men om den är kvar så går det bra. Jag hoppas den blir såld inom dem närmaste dagarna för att desto fler dagar som går desto mer kommer vi vänja oss vid den och då är det ännu jobbigare än nuu.. :'( 

 Denna och en annan.... :)




Denna bilden är också på lila märkt. Mamma & lila märkt♥

Här om dagen fick jag en jätte fin kommentar, jätte rolig att läsa den. Fick då reda på att den hunden som dem ska ha (kaluha eller hur det stavas) ska heta Dino. ♥
Ett bra namn för det är väldigt kort, och det är lättare att kalla på hunden med ett kort namn.
En bild på mig och Dinoooo kommer senare =) wiiiw ♥

För nu ska jag lägga in bilder på datan som jag senare kan se om där finns några bilder.<3

:'(

Hihi, tog lite fel lördag, Pinglan ska inte få besök idag. Det är nästa lördag. Nästa lördag försvinner även hon.. :'(
Jätte tråkigt, hemskt.


NattiNatti

Vill inte tänka på det, men det lättaste just nu är att säga till mig själv, vi tar dagen som den kommer. En dag i taget.

Jag ska nu hoppa in i duschen och sedan ska jag lägga mig i min mjuka, sköna säng. Kommer antagligen tänka på valparna ikväll och sedan kommer det nog bli mkt sorg i helgen med. FÖR jag vill verkligen inte lämna dem. 
 
Vi får se om det blir något inlägg imorgon, pusspuss och godnatt!<3


jobbigt

Jag hatar att säga detta, men det är idag tordag den 16 april och om 6 dagar försvinner några valpar och sedan ytterligen till helgen är nästan alla borta. Jag kommer gråta floder och det kommer verkligen bli jätte jobbigt.
 jag sitter till och med nu och får en tår i ögat, men vill inte få det.
Jag vet aatt alla valparna kommer få det jätte bra och jag hoppas verkligen att jag kommer få träffa dem senare. Liksom förra kullen så hade vi en valpträff, som var jäötte rolig. Många valpar kom då men nästan alla ser vi även varje vecka imed så många köpte som vi kände.
Hoppas vi har valpträff med dessa valparna också och att alla kan komma då.. <3<3<3<3<3<33<3<3

DET KOMMER BLI TUFFT!
JAG KOMMER LIKSOM FÖRRA GÅNGEN, GRÅTA NÄR DÖRREN STÄNGTS OCH BILEN MED EN VALP GÅTT.

Hhhii, torsdag?

Är så snurrig nu så kommer inte ihåg vem som har varit här denna veckan osv. Men förra veckan var nog bland annat huvudmärkts familj här. Och sedan Claras matte och hosse med.

Bland annat en valp som längtar tills lördag är Pinglan. Då ska hon få träffa hennes familj.
- Pinglan är alldeles för rolig. Hihi, när man släpper ner henne i halen så springer hon som aldrig förr. Hon är bara för goo..!

Wille

Sedan har jag även för mig att omärkt hanes matte och hosse var på besök.
Det blev mycket mys och skoj.



 ( suddig bild.)
♥  wille   ♥
Algot var också en omärkt hane när han var liten, så wille kommer bli en riktigt fin vovvoo..
En lika begåvad som Algot.
Wille är även mkt kelig. <3


BUBBA

Känner att jag varit lite dålig på att uppdatera på dem senaste dagarna. Iför sig så har jag inte varit så bra att uppdatera dem andra dagarna heller men jag har iallafall lagt in något.
Dem senaste dagarna har det bara blivit så mycket. Har typ bara hunnit komma hem efter skolan och sedan skitet, sedan har det kommit folk vissa dagar och andra dagar har jag följt med mamma och handlat.  ( skojade det med skita men... )
Hhihi, nääe, men det har bara inte funnits tid till att lägga in bilder. Vill ju inte missa valptittarna osv.

Blandannat har Tim och Anna varit här. Dem skulle ta ett väldigt svårt beslut, nämligen att välja vilken valp dem ville ha. Dem hade två stycken att välja mellan, lila märkt eller nackmärkt.
Det var väldigt svårt eftersom båda är så mysiga osv. Men efter ett svårt beslut så valde dem den nackmärkta.
Den nackmärkta har även fått ett namn, Bubba. ♥

 

Bilden är inte så bra, och Bubba är väldigt trött, liknar det som.
Ansiktet är helt hänget iallafall.
Bubba är en av mina favvo, hon är jätte mysig. Jag vill verkligen att hon, liksom alla andra får det bra.
Och jag är hundra på att hon kommer få det bästa hos er, hon kommer trivas så in i.. ♥
  BUBBA!<3
Hon är bland annat en av busarna!

           

Video

Har försökt fixat detta hela dagen, vet inte om det funkar nu heller men gjort ett försök iallafall..
En video på när vi släpper ut valparna.
 


Hhehe, redan rumsrena xD ♥

Bilder sen idag!


                                               ♥


 Algot var ute med dem en liten sväng, sedan fick han åka in igen :D

















 BÄSTA MAMMA KASEY!♥


   
       MAmma och dotter ♥













Inte så trevlig synd men den delen är den enda delan man får för det
mesta. Dem vänder juu sig precis när man fotar så... =) ♥



Min underbara pingla!
    - Pinglan ♥




  
   " Sorry"
♥Jag lovade egentligen att inte titta när han/hon skulle bajsa ♥



AKTA ER!
Ibland kan vi leka på blodigt allvar.





AKta er, full fart.



Nu ska jag snart äta, vi höres och synes! Puushaj!♥




Bilder sen igår, 10:de

Hittade några bilder sen igåår =).
Det är rätt så fuktigt på baksidan eftersom vårt hus står i vägen för solen. Men på framsidan är det hur torrt som helst, så där springer och leker valparna.
På bilden har vi 2 stora hundar. Den längst bort är mamma och den stora hunden som är närmast är storebror, Algot. Det är inte ofta som Algot brukar vara ute samtidigt som valparna för han är så mycket större. Men för att bara vara lite mer än ett år och vill hemsk gärna leka hela tiden, så respekterar han att valparna är små. Så han busar inte med dem, han är jätte duktig, går runt och slikar dem och annat.

Det är mest valparna som kommer till Algot, dem tror det är mamma. Och dem är vanda vid att äta från henne så ibland springer dem efter henne.  Härom dagen så bet en valp Algot på snobben för dem trodde det var Kasey så ville dem ha mat. HAHA =)

DUKTIG POJKE, Algot<3<3<3<3<3<3













Hihi, dem får inte klättre upp på blommerna ( därför har vi lagt bräder där).















  
 Hihi, någon som vill komma ut.. Men nixx!<3<3<3<3<3

   
  
  - 7 valpar, den andra gömmer sig bakom Algot som dricker. ♥
  

Några bilder sen igår. =) ♥

Eftermiddag

Morgonen har passerat förbi, nu kallar man det väl för eftermiddag, eller något sådant. Klockan är 14.01 för att vara exakt och valparna var nyss ute. Nu sitter jag här och har precis lagt in bilderna på datan. Det var väldigt många bilder så jag undrar inte om där är några sen igår.
Det kommer alldelses strax finnas några bilder på valparna när dem är ute är jag säker på.

Inget är planerat för dagen, ikväll blir det påskmat och sedan ska vi ha gäster. SKulle kanske även träffa min flohhäst ikväll men det är inte säkert.
NIiii får ha det så bra så länge!<3


Morgon, glad påsk

Näääe, nu ska jag göra min i ordning sedan äta frukost. När jag kommer ner ska jag även leta reda på mitt påskägg som ligger gömt någon stans där nere. Skojjsigt värre, skulle egentligen leta efter det i morse då amanda också letade efter sitt men efter att blivit väckt genom att något skrivit en i örat och så, så orkade jag inte gå ner då.

Vi höres senare, ha en GLAD PÅSK ...<3


Senaste dagarna har varit underbara!

Det är idag lördag och jag har haft dunder kuliga dagar nu senast. Igår blev det bland annat umgås med Rebecca och Josse<3 Tackack för det. Men nu måste jag se till attt berätta lite om valparna.

Joo, jag tror det var för ca 4 dagar sen som valparna var ute för första gången. Jag såg det aldrig eftersom jag var med kompis och såklart brukar inte pappa vara så snabb med att fota sådant är nytt. 
Valparna var ute en gång på den dagen, dagen därpå var dem ute minst 4 gånger. Jag missade alla :(
Men igår då det var första gången för mig attt se dem ute. Det var jättte roligt, speciellt att se hur roligt dem hade det. Jaag fotade massor av bilder som jag tänkte jag då kunde lägga in här på bloggen men nix. När jag ska lägga in bilderna på datan så finns inte dem där. Fotona har sparats i kameran, inte i minneskortet :/

Men eftersom det var så varmt igår så gjorde det inte så mkt, bara det att det var bra bilder som togs. Men valparna var ute minst 3 gånger till senare på dagen. Då kameran även dök upp.

Jag sitter nu på min bärbara dator där jag inte har några bilder. Men senare idag ska jag se om jag hittar några bilder på den andra datorn. =) Kanske åker valparna ut idag med så det blir fler bilder men det ser vi då.

8 april

Valparna fick inte komma ut idag, för det var för kallt. Men jag har hört att det ska bli finare till påsk. På lördag har dem lovat 20 grader vilket är bra. Är det fint väder imorgon så släpps dem nog ut. Och fortsätter sedan vädert att vara fint dagarna fram över så kan dem vara ute varje dag. Det är något som vi hoppas på.

Jag sitter nu och tittar på nyheterna med mamma och pappa. Jag vill slå över men når inte fjärkontrollen så får väl se nyheterna några minuter till .... Nu snackas något om bankrån och sedan något om svenska mästerskap...

Nu blir det nog inga fler inlägg för idag, imorgon ska jag umgås med en underbar flicka<3 Sedan hoppas jag på det finaste vädert så valparna kan springa ut. Det skulle varit jätte roligt, skulle det varit fint väder så dem släpps ut så kommer bilder läggas in på bloggen. Nu ska jag fortsätta titta på tv, godnatt<3


8: onde

Idag är det den 8 april och vädert är rätt så fint. Jag gjorde mig i ordning rätt så sent, när jag gjort det tog jag på mig ruller och rullade iväg på gatorna. Skickade samtidigt ett meddelande till paulin och frågade om hon ville komma ut och gå en runda. Och det ville hon (Y).
Vi träffades vid entre och gick en runda upp mot kyrkan och sedan tillbaka. Det var en härlig runda med mycket prat, roligt för det var längesedan sist.
På vägen tillbaka ramlade jag, aj.  Jag ramlade just framför bilarna när dem körde förbi, så det blev att jag reste mig ganska snabbt. Min mobil fick en skråma och mitt knä fick ett sår. På vägen hem var jag helt slut och jag funderade länge om jag skulle gå med bara strumpor iställlet för att åka för det var så jobbigt, men jag lyckades åka rullor hela vägen hem. När jag kom hem hade vit huvudmärkt besök. Men han sov för det mesta. 

Mamma och pappa orkade inte laga mat idag så det blev korv och moss på sibulla (stavning). Kom hem därifrån halv 6 och nu har vi folk som tittar på valparna. 
På vägen hem från sibulla sa mamma och pappa att det var rätt så fint väder ute idag, att vi kanske skulle kunna släppa ut valparna. Det skulle varit jätte roligt, mamma och pappa gjorde det nämligen utan mig i måndes :/. 
Men vi får se, nu ska jag gå ner och ta något att dricka. Invänta bilder om valparan släpps ut.

Puss så lange!<3 


Valparna den 7 april



Vaknade och steg upp ganska tidigt för jag skulle träffa maria, duschade och gjorde mig i ordning. När pev vissa valpar så jag gick ner för att checka dem. Då ligger Vera på detta sättet. Det verkar vara ett rätt så populärt sätt att ligga på eftersom det är många som ligger så.
Puss på vera!<3



Närmare  10, halv 11 tiden ville valparn ha mat!



- Jag har precis vaknat och är nu sugen på att busa med Sandra.
Hon brukar ibland ta en av oss valparna och så brukar vi få springa i halen. Det är jätte roligt att springa i halen för den är så lång, så många olika dofter som vi också får lukta på. Sedan oftast när vi får springa i halen brukar vi också leka med mamma( Kasey) , Agot får då sitta och titta på. Hahha!
Ibland får vi alla valparna springa i halen, då är det dubbelt så roliht. Lite synd om mamma då, för att vi springer då efter henne och vill ha mat ;) 
Nu ska jag se om jag kan locka hit sandra, så vi kan leka! 



Lyckades inte själv  flörta för sandra,  så fick kalla på förstärkning! xD



Senare på dagen fick vi en riktigt smarig måltid. Vi fick mat med a-fil i,
det är jätte mumsigt när det är i för att maten slinker bara ner i magen då.
Så det kan tänkas fler gånger. =)



HHIHIH ......



Flörtar du med, Kasey?`


     
    Klockan börjar nu bli mkt, dags att nanna. ses imorgon. =)

6 april

   
  
 

Det är inte så lätt att få bra bilder när valparna är så lekfulla. Ibland
vill man få ett ansiktsfoto men hur lätt är det?

Lila märkt



         Jag är inte säker men jag kan chansa på att detta är
                      lilla märkt, som ligger på detta viset<3



                         Chansar att detta är lilamärkt!<3 :)


Gumpmärkt och pinglan.

Ett roligt sätt att ligga ¨på:


              Märkt på gumpen, en bussig valp.

              Pinglan, en alldeles för goo valp. Bland annat
                       en av dem skojjiga valparna. 
            ( Aa, så här kan man ju också ligga)

Alla valparna är så fantastiska, alla har olika personligheter
men endå är allas så lika. Alla valparna har två sidor, hur lugna
som helst och sedan bussiga så in i.... Det kommer vara svårt
att lämna dem, dem tillhör en del av hjärtat. Och de kommer dem
alltid att göra!<3


Vera

Idag kom Veras matte eller hose ( kvinna ) och besökte Vera. 
 Bild på vera när hon sitter i pappas knä. =)




                              VERA!<3


Middag

Shhit vad mumsigt. Vi ska ha grillspett med pommes till middag idag. Grillspetten står framme på bordet och det doftar smaskens, ni fattas bara pommesen och sedan min kallsås.<3
Blir kanske fler inlägg ikväll, ha det göött så länge iallafall.<3 =)

Fint väder ...

Fint väder igår och idag är det nästan ännu finare. Varm och skönt, börjas nästan att kännas som sommar. Var varit ute nästan hela dagen, hjälp mamma i trädgården och hjälp pappa med bildarna. Sedan har jag även följt med pappa och handlat grillspett för idag ska det grillas.
Nu ska jag även fortsätta att vara ute, vi höres ... Pussen och Krammen Haj!<3
              Fortfarande förkallt för valparna, längtar om ungefär 1 till 2 veckor då dem kan komma ut =) 
                                           YIEEEEEEEJYYYEE!


 = Bild på omärkt hane <3


Tikarna

Tikarna är nu valda. Fina och prydliga namn har dem också fått, som vi kan så smått börja kalla dem för.


                   
         ( Brun tik )       Clara eller klara ska hon heta.  <3
                         Baileys Creme Caramel



                ( Vitsvans tik )  Vera
           Amaretto diamore wera

Hade inte så bra bild på vera med den bilden fick duga! 
       Vera, vera... Vackra Vera<3




                   ( omärkt tik )   Pinglan <3
                         Tequila Rose

Jätte sööta tikar!<<3


Lördagsmorgon



Lördagsmorgon och brunis är redan i full rulle. xD
SÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖT<3

Fredags natt

 Fredagskvällen blev sen. Jag tror jag gick och la mig vid runt halv två, sedan kunde jag inte somna. Jag har varit vaken hela natten i stort sätt, har inte kunnat somna, vet inte varför heller.
Bilderna togs fredags natt... =)



Jag vet inte varför bilderna blev så suddiga, kanske för det var mörtkt när jag fotade.



Jag vet inte hur det tidningspappert hamnat där, men kan jag ju bara tänka sig vem det är.
Valparna tycker det är jätte roligt att leka med tidningspapper nu, så antagligen har val brunis lekt med tidningspapper och seda lagt sig på det?  =) Hhi, vilken skojjare.

 

När jag sedan gick upp för att lägga mig såg det
ut såhär. Alla låg i en hörn, det såg faktiskt jätte mysigt ut.

PYss




April

Jag stör mig skit mkt när man skrivit jätte mkt och det sedan försvinner. Det har hänt mig 2 gånger alldeles nyss, jätte jobbigt.
 Fredag den 3:de april : Lärde mig en läxa.
Man ska passa sina fingrar nu när valparna börjar använda tänderna allt mer och mer. När jag skulle gosa med en valp igår så råkade den bita mig i fingert, jag fick 2 hål som märken, satt i i ca 5 minuter innan det försvann. Det gjorde jätte ont iallafall.


2 april

Jag har gjort en hundsäng på slöjden, kanske inte världens finaste men fin endå. Den är byggd för att Kasey och Algot ska sova i den men jag undrar om den verkligen håller. Jag tror jag måste sätta böcker eller något annat under för att den ska hålla i mittlen.
Ett par valpar och också provat den. Den håller iallafall för dem så det är bra (Y) 

  
Den som hade det mysigast var endå omärkt
hane. Han sov som en stucken gris<3
Otroligt sööt var han. :)

 
Pååå den första bilden har vi tre bussiga pojkar.
Påå bilden sidanom ligger omärkt hane och nannar.


1:a April

1 april.
Dagen då man ska passa på att lura folk men tyvärr kom jag inte på några bra skämt.
Idag var det även en väldigt speciell dag. En dag som man aldrig får glömma.
Idag skulle nämligen min kanin Lillan fyllt 10år om hon hade levt. Det skulle egenligen firas med tårta som förra året men det blev inte av, ledsen ...
Det står heller inte så fina blommer på hennes begravning, jag har sagt flera gånger att jag måste fixa den men aldrig blir det av. Nu är det också så kallt att blommerna visnar men till sommaren ska Lillans grav se ut som ett paradis. Det ska glänsa av glittrande blommer och jag lovar, jag ska vattna och sköta dem varje dag då!<3
                          Grattis iallafall, Lillan<3

Jag kom inte på några bra skämt så att jag kunde lura folk, därför fick jag vara taskiga mot valparna. ( Dem enda man kan lura ju.) Jag var så tasikg att jag lurade dem att vi skulle leka.
Jag satte alla i en hörna och sa att hon skulle stanna kvar där sedan så bankade jag nät i golvet och alla kom för att bussa. Då jag var så tasikg och vände mig om, aprilApril xD

Men jag kunde inte vara så tasikg så länge så jag vände mig om igen och så bussade vi.. JÄTTE SKOHH! 
                              Puss och kram på er alla läsare<3

Trettionde i tredje

För att mina valpar är BÄST!


RSS 2.0