Fredag

Inte klockt att skolarbeten får ta så lång tid, men nu är det so arbetet inlämnat. Men på måndag kommer någon annat väl i vägen. Idag blev det en ganska kulig dag i skolan. Började nio, kollade på "show" och sedan äta pizza med rebecca på lunchen sedan 2 lektioner... :)

Har inte hunnit meddela något om valparna men dem föddes den 25 februari, natten mellan tisdagen och onsdagen. Det började med att vattnet gick på Kasey halv 7 och sedan stack mamma och pappa in till veterinärerna ca.22.00. Där spenderades natten för att klocka 8 kom den sista valpen ut. Det blev 5 hanar och 3 tikar, en av tikarna var bruna.  Tyvärr fick en avlivas, den hade fått gum.... någoting. Den föddes med hål i munnen som gick upp till näsan. Så när valpen skulle ha ätit hade maten skullat runna ut ur ena näsborren eller hamnat i fel strupe. Veterinärerna sa att den inte klarar sig utan måste avlivas, vilket var väldigt tråkigt. Men bättre det än att valpen ska lida.
Jag har än inga bra bilder men jag ska försöka lägga in så snabbt som möjligt. Här är en bild på 7 av valparna, när dem är ett par timmar gamla.


Söndag,



Har inte sovit särskillt gåått inatt, har fryssit för det var jäkligt kallt i tv.rummet. Vid runt 4 tiden gnällde Algot och jag som var närmast ytterdörren fick då släppa ut honom i trädgården. När jag väl öppnade dörren blev det ännu kallare, så när jag släppt in Algot igen tog jag mitt täcke och kudde och la mig på soffan. Där sov jag gått till ungefär 8 då jag startade tv:n :) 
Valparna kom aldrig inatt, innan idag var tempen på Kasey runt 37 grader. Jag hoppades på att valparna skulle komma nu när vi hade lov för nu när skolan börjar igen blir det jobbigt att vara vaken på nätterna! :)

        Sedan längtar jag även till sommaren, ligga och sola och bada 
                              längst stranden plus utlandey<3


Inatt


                 Lådan där kasey ska föda i och där valparna
             kommer vara dem närmase 3 veckorna tror jag :D

                Kasey som får godis i lådan, mumsmums! :)

LÖrdag!<3
Nu är klockan 17.59 och pappa tog nyss tempen på kasey, 36.5 var den.  Om tempen ska vara "normal ska den ligga runt 37 grader " Sedan kommer den stiga uppåt mot 38 grader och sedan tar det några timmar och så kommer valpisarna, förhoppningsvis!<3


Sandra



Algot, min påååg... Du är bedårande med dina hängande ögon<3<3


20 februari


Kasey gillar inte att bli fotad, därför blir fotona heller inte så bra ;P

Idag är det fredag, vädret är rätt snöigt men mysigt. Imorse cyklade jag och syrran till mormor och morfar och fikade. Det var nära vi ramlade ett par gånger på vägen dit men på vägen hem gick det strålande.

När klockan började närma sig halv 6 körde pappa mig och Amande till willies, vi skulle laga tacos till middag så skulle vi köpa lite tillbehör. Pappa lämnade samtidigt en film på hemmakväll och så köpte han köttet på möllers.

Vi trodde Kasey skulle föda igår men det gjorde hon inte. Mamma tror det kommer nu inatt men själv tror jag hon föder mellan lördag-söndag. Som vanligt sover pappa i köket med Kasey nu medans hon kan föda för att hon ska få lugnt och ro. Inatt ska jag, mamma och amanda sova i tv-rummet. Vi har precis blåst upp vars sin luftmadrass. Pågen Algot kommer även ligga i någon av dem.
                              Nu ska jag iallafall fortsätta att titta tv, vi höres.... NAttinAtti!<3


Välkommen till min nya blogg!

 

Hejsan, mitt namn är Sandra Elander. Jag bor i Trelleborg och är 15 år. Jag har nyligen skaffat mig en blogg för att skriva och lägga in bilder på min hund Kasey och hennes valpar som väntas nu vecka 9. Sedan kommer jag nog även att skriva lite om vår andra hund Algot som även är Kaseys son.  

RSS 2.0